Om C.F. Andersen

ALT INDEN FOR

C.F. Andersen & Søn VVS A/S er et moderne Aarhusiansk firma med en gammel historie. Vi er en af byens ældste VVS- og blikkenslagerfirmaer i Århus. Virksomheden blev grundlagt af Carl Ferdinand Andersen i 1912 og har derfor over 100 års erfaring. Indehaver & Aut. VVS installatør er i dag Jesper Willis, som er fra fjerde generation.

C.F. Andersen teamet består af ca. 15 medarbejdere, der supplerer hinanden godt indenfor både service og projekt arbejde og vi stræber efter at dække kundens behov. For at sikre og opretholde vores kundegrundlag bestræber vi os på at levere et arbejde, der indfrier kundernes forventninger i forhold til den indgåede aftale.

Overholdelse af kvalitet, betingelser og leveringstider er en selvfølge for os og er også grunden til, at vi i dag har mange faste kunder og er en af de førende firmaer inden for branchen. Vi sørger for, at alt vores arbejde uanset omfang bliver udført med den samme høje arbejdsmoral og i altid højeste kvalitet. Når vores kunder er glade, er vi glade.

Vores Mission

Vi vil være førende inden for VVS branchen i Østjylland. Dette vil vi opnå ved at være anerkendt inden for kvalitet og ansvarlighed til gavn for kunder, medarbejdere og samfundet.

Vores Vision

Vi vil være konkurrencedygtige og en værdiskabende virksomhed. Forudsætningen for dette er et attraktivt, skabende og lærende miljø, hvor dialoger og at være i øjenhøjde med kunden er grundstenen for at kende til kundernes ønsker og behøv.

Vores Værdier

Åben kultur, hvor vi møder hvert et individ åbent, nysgerrigt og fordomsfrit.

Motiverende medarbejdere, der brænder for de de laver og altid yder deres bedste.

Pålidelighed er vigtig. Vi holder vores aftaler og leverer arbejde i højeste kvalitet.