Om C.F. Andersen

ALT INDEN FOR

Velkommen til C.F. Andersen & Søn VVS A/S – hvor fortid møder fremtid i en perfekt harmoni af erfaring og innovation. Med rødder tilbage til 1912 har vores firma stået som et pålideligt navn i Aarhus’ VVS- og blikkenslagerverden i over et århundrede. Fra vores grundlægger, Carl Ferdinand Andersen, til dagens indehaver og Autoriseret VVS-installatør, Jesper Willis, der repræsenterer den fjerde generation af engagement og håndværksmæssig dygtighed.

Vi trækker på vores rige historie og mere end 100 års erfaring, men det stopper ikke der. Hos C.F. Andersen & Søn VVS A/S omfavner vi også den konstante udvikling og nyeste teknologier inden for vores felt. Vi forstår vigtigheden af at holde trit med de moderne trends og løsninger, så vores kunder altid kan regne med os til at levere topmoderne, pålidelige og effektive VVS-løsninger.

Med vores solide fundament af erfaring og vores finger på pulsen af innovation, er vi klar til at imødekomme enhver udfordring og levere skræddersyede løsninger, der matcher nutidens behov. Hos C.F. Andersen & Søn VVS A/S får du ikke bare en serviceudbyder – du får en partner, der kombinerer det bedste fra fortid og nutid for at sikre din tilfredshed og komfort

C.F. Andersen teamet består af ca. 15 medarbejdere, der supplerer hinanden godt indenfor både service og projekt arbejde og vi stræber efter at dække kundens behov. For at sikre og opretholde vores kundegrundlag bestræber vi os på at levere et arbejde, der indfrier kundernes forventninger i forhold til den indgåede aftale.

Overholdelse af kvalitet, betingelser og leveringstider er en selvfølge for os og er også grunden til, at vi i dag har mange faste kunder og er en af de førende firmaer inden for branchen. Vi sørger for, at alt vores arbejde uanset omfang bliver udført med den samme høje arbejdsmoral og i altid højeste kvalitet. Når vores kunder er glade, er vi glade.

Vores Mission

Vi vil være førende inden for VVS branchen i Østjylland. Dette vil vi opnå ved at være anerkendt inden for kvalitet og ansvarlighed til gavn for kunder, medarbejdere og samfundet.

Vores Vision

Vi vil være konkurrencedygtige og en værdiskabende virksomhed. Forudsætningen for dette er et attraktivt, skabende og lærende miljø, hvor dialoger og at være i øjenhøjde med kunden er grundstenen for at kende til kundernes ønsker og behøv.

Vores Værdier

Åben kultur, hvor vi møder hvert et individ åbent, nysgerrigt og fordomsfrit.

Motiverende medarbejdere, der brænder for de de laver og altid yder deres bedste.

Pålidelighed er vigtig. Vi holder vores aftaler og leverer arbejde i højeste kvalitet.