Privat

Privat VVS

 

Få hjælp til både store og små VVS opgaver derhjemme

Professionelt VVS til dit hjem

Ingen privat VVS udfordring er for stor eller lille, vi står klar til at hjælpe med de helt store renoveringer eller nybygninger. Men vi vil også være glade for at hjælpe dig med mindre opgaver, og du kan være sikker på, at det bliver gjort professionelt og ordentligt.

Vi er klar på alle de VVS opgaver du kan forestille dig, det kunne f.eks. være installation af gulvvarme, blødgøringsanlæg, udskiftning af sanitet eller en komplet renovering af badeværelse.

 

Overlad VVS planlægningen til os

Vi kan stå for alt fra rådgivning til planlægning, og så udfører vi selvfølgelig opgaven, så den stemmer overens med regler og retningslinjer. Vi kan også budgettere og koordinere din VVS opgave, og så planlægger vi med respekt for dig og dine ønsker.

Du er altid velkommen til at kontakte os, om end det er en nødsituation, eller hvis det er et konkret projekt du har i tankerne, men det kan også være, at du bare vil høre nærmere om mulighederne. Lige meget hvad er vi altid klar til at hjælpe dig videre.

 

Et uforpligtende tilbud

Du kan altid kontakte os, og så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på tlf. 86 12 25 63 eller sende os en e-mail på info@cfavvs.dk eller gennem vores kontaktformular. Tag også endelig fat i os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så finder vi ud af det.

Står du med et nyt hus eller overvejer du at købe, tilbyder vi desuden rådgivning og gennemgang af bl.a. Vand, varme og sanitet. Hertil også en gennemgang og vurdering af installationer og forslag til forbedringer eller løsninger på trængende problemer.