Blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark

C.F. Andersen & Søn er premium partner hos Aqua Danmark

I Danmark har vi de fleste steder en masse kalk i vandet.
Nogle steder måles der helt op til 30 dH, som betegnes som særdeles hårdt vand. Dette er hårdt for vores vandrør, hårdhvidevarer, husholdningsapparater og vores krop da det medfører hårdt rengøringsarbejde. Med et blødgøringsanlæg kan du sætte dit kalkindhold helt ned på 6 dH, som er blødt vand der stadig indeholder den magnesium og mineraler, som vi har brug for i vores drikkevand.

C. F. Andersen & Søn VVS er en virksomhed med dygtige og professionelle VVS’ere. Vi har i flere år, haft et godt og stærkt samarbejde med Aqua Danmark. Dette samarbejde gør at du som boligejer kan få kalkfrit vand i dit hjem. Vi installerer og tilslutter blødgøringsanlæg som passer til alle størrelser af familier.

Et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark er et kvalitetsprodukt som ikke kan købes i det lokale byggemarked, men som du kan bestille lige her hos os. Alle Aqua Danmarks blødgøringsanlæg er godkendt til drikkevand. Kunderne sætter i særdeleshed pris på at anlæggene er kompakte med en stor kapacitet. Dette gør, at det kan passe ind, stort set alle steder, og dække en husholdning på op til 8 personer. Derudover er kunderne glade for at de ikke er tvunget til at købe dyre salttabletter på nettet som man kan være nødsaget til ved køb af andre blødgøringsanlæg. Her er det muligt, man kan gå i det lokale byggemarked og købe billige, let tilgængelige, drikkevandsgodkendte salttabletter og bruge i anlægget.

Aqua Danmark har også blødgøringsanlæg med Wi-Fi funktion, som gør det muligt for dig, at få en saltalarm når der skal påfyldes salt på anlægget. Derudover kan du hele tiden holde øje med dit vandforbrug, og bliver med den tilhørende app gjort opmærksom på, hvis der skulle være noget usædvanligt ved dit forbrug. Dette kan fx skyldes et sprunget vandrør eller et løbende toilet, som kan være en dyr post hvis ikke det bliver opdaget. Denne funktion kan give store besparelser og gør at du ikke har nogle unødvendige udgifter.

 

8 fordele ved et kalkfrit hjem

Med et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du få kalkfrit vand (blødt vand) i din bolig og det er der mange fordele ved;

»Du undgår kalksamlinger i dine rør og varmtvandsbeholder, hvilket kan give dig en energioptimering på op til 30%.

»Dine hårdhvidevarer lever op til 5 år længere og bruger langt mindre sæbe.

»Dit tøj holder farven længere, da du ikke behøver skyllemiddel og samtidig bliver det også mere blødt.

»Din hud og dit hår bliver blødere og du kan nøjes med meget mindre sæbe når du går i bad.

»Du sparer penge på rengøringsmidler og sæbe. Op til 500 kr. om året.

»Du skal ikke afkalke husholdningsapparater som fx elkedel og kaffemaskine.

»Du undgår en masse rengøring af amature, fliser, glasvægge, toiletter ect.

»Du får mere tid til din hobby og familie da du ikke skal bruge tid på rengøringsarbejde.

Kunne du tænke dig et blødgøringsanlæg i din bolig?

Kontakt os for et godt tilbud eller læs mere på  www.aquadanmark.dk.